Florinel Gornea, director Locativa – „Nu permitem ca jocurile de imagine ale candidaților să afecteze societatea noastră”

0

Conducerea Locativa a reacţionat astăzi, 2 octombrie, după ce, în cadrul unei conferinţe de presă, viceprimarul Cosmin Andrei a făcut referiri la locul unde au fost depozitate buletinele de vot, arătând că „noi trebuie să renumărăm voturile din <sufrageria> domnului Flutur„.

Într-un comunicat de presă transmis de Florinel Gornea, director general al societăţii Locativa, se arată că, la solicitarea Tribunalului Botoșani, privind acordarea unui spatiu de 15-20 de metri pătraţi pentru depozitarea buletinelor de vot aferente procesului electoral din 27 septembrie 2020, societatea Locativa SA și-a manifestat disponibilitatea de a pune la dispoziția organelor în drept un astfel de spațiu. Urmare a acestui acord, s-a încheiat Contractul de Comodat nr. 2885 din 25 septembrie 2020, între Tribunalul Botoșani și Locativa, privind punerea la dispoziția Tribunalului Botoșani a unui spațiu în incinta Incubatorului de Afaceri, în vederea depozitării și păstrării în condiții legale a buletinelor de vot.

Odată cu încheierea contractului, SC Locativa SA a predat către reprezentanții legali ai Tribunalului Botoșani setul complet de chei care permite accesul la spațiul acordat Tribunalului.

După preluare, spațiul a fost sigilat de către reprezentanții Tribunalului Botoșani, accesul în incinta respectivă fiindu-le permis ulterior doar reprezentanților delegați ai Tribunalului Botoșani.

Paza spațiului de la Incubatorul de Afaceri a fost și este asigurată fără întrerupere, conform legii, de Jandarmeria și Poliția Locală Botoșani.

În aceste condiții, dezavuăm ferm insinuările și acuzațiile lansate iresponsabil în spațiul public de către domnul Cosmin Andrei, conform cărora securitatea depozitării buletinelor de vot ar fi fost vreun moment periclitată. Niciun reprezentant al SC Locativa SA nu a avut, nu are și nu va avea acces pe perioada derulării contractului de comodat încheiat cu Tribunalul Botoșani în spațiul de la Incubatorul de Afaceri în care au fost depozitate materiale și documente rezultate din procesul electoral de duminică, 27 septembrie.

Îl somăm ferm pe domnul Cosmin Andrei, ca și pe orice altă persoană implicată în alegerile locale, să înceteze să propage informații total incorecte, profund deformate în spațiul public cu referire la SC Locativa SA. Nu permitem ca jocurile de imagine ale candidaților partidelor politice să afecteze societatea noastră și să proiecteze orice umbră de îndoială cu privire la corectitudinea SC Locativa SA sau a vreunui angajat al societății”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de Florinel Gornea.

+2 -2
se încarcă...