Instanțele au suspendat renumărarea voturilor

0

În această după amiaza judecătorii Tribunalului Botoşani au dat câștig de cauza solicitărilor PSD și au dispus suspendarea renumărării voturilor nule din toate Secțiile de votare și a voturilor celor doi combatanți, Cosmin Andrei și Cătălin Flutur, din 18 secții. Chiar dacă decizia nu e definitivă, este executorie. „Admite cererile de suspendare formulate de către reclamanţii Cojocariu Berenţan Elena Paula şi Andrei Cosmin Ionuţ. Dispune suspendarea executării Hotărârii nr. 200/29.09.2020 emise de către BECM nr. 1 Botoşani, până la pronunţarea instanţei de fond în dosarele nr. 1859/40/2020 şi nr. 1876/40/2020. Respinge ca nefondate cererile de intervenţie accesorie formulate în favoarea pârâtului BECM nr. 1 Botoşani de către intervenientul Flutur Cătălin Mugurel. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, calea de atac urmând a se depune la Tribunalul Botoşani”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Decizia instanței și circulara trimisa aseară de BEC prin care se arată clar ce se poate si ce nu se poate renumara au creat astăzi in BEM un curent privind revenirea asupra deciziilor anterioare și validării lui Cosmin Andrei ca primar.

Lupta juridică va continua cel mai probabil, iar botoșănenii vor mai avea de așteptat până vor afla cine le este primar.

+1 -1
se încarcă...