Trei zile de vin gratis pentru botoşăneni (video)

De vineri botoşănenii au la dispoziţie trei zile pentru a-şi desfăta papilele gustative cu vinuri din cele mai alese podgorii. Iar totul este gratuit. Asta pentru că de astăzi şi până duminică, SC Diasos Top Distribution SRL organizează „Botoşani Wine, Food & Drinks Festival” ediţia a IV-a.

Manifestarea, cu tema „Vinul cu prietenii” se va desfăşura de vineri până duminică, 2-4 octombrie 2020. Deşi sub semnul pandemiei de Covid19, organizatorii au luat toate măsurile pentru ca botoşănenii să aibă parte şi în acest an de acest festival inedit. Tocmai din acest motiv, locaţia a fost schimbată de la Casa de Cultură.

Anul acesta festivalul are loc în parcarea SC Diasos, de pe Bulevardul Mihai Eminesu 119 bis. Societatea este situată la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş. “Manifestarea din acest an se desfășoară în condiții speciale, însă asigurăm pe cei care ne vot vizita că avem toate condițiile de siguranță sanitară și așteptăm cât mai mulți vizitatori”, a precizat Florin Huştiuc, organizatorul evenimentului. Pe lângă dezinfectanţii care se regăsesc peste tot în spaţiul festivalului, în acest an s-a luat şi o măsură suplimentară. Vizitatorii vor trebui să îşi cumpere un pahar la intrare, sar să vină cu un pahar de sticlă de acasă.

Publicul este invitat să descopere magia vinurilor produse şi prezentate spre degustare de către Cramele Cricova, Cramele Cotnari, Crama Dealul Dorului, Vincon România, Crama Răteşti, Domeniile Avereşti, Zarea S.A., Domeniile Panciu, Crama Histria, şi să deguste şi brânzeturile de la Five Continents.

Somelieri de valoare vor prezenta asocieri culinare îndrăzneţe celor doritori. Pe timpul festivalului vor avea loc concursuri, tombole şi spectacole de sabrare cu invitaţi din public.

Intrarea este liberă, iar degustările sunt Gratis ! 

 

Deja ai votat!