Cosmin Andrei: „Avem multă treabă și mă voi apuca din prima zi cu toate forțele”

0

Cosmin Andrei a salutat decizia luată de membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) Botoșani de finalizare a procesului verbal al alegerilor de acum o săptămână și a declarat că abia așteaptă să se apuce de treabă. „Am primit în urmă cu câteva minute procesul verbal final prin care am fost declarat primar de către Biroul Electoral Municipal. Așteptăm învestirea ca să ne apucăm imediat de treabă, pentru că avem multe de făcut. Botoșănenii așteaptă de la noi rezultate”, a declarat, la cald, Cosmin Andrei. Acesta susține că botoșănenii s-au săturat de tergiversarea validării rezultatelor și-l acuză de aceste lucruri pe Cătălin Flutur, susținând că el și echipa sa au „militat” și s-au „zbătut pentru respectarea legii și a votului dat de către botoșăneni”.

Noul primar speră ca în această perioadă să nu se fi semnat documente importante și să nu fi dispărut acte de prin Primărie. „Voi face public aceste lucruri, dar nu-mi doresc să se fi întâmplat așa ceva”, a mai spus Andrei, care a subliniat că este convins de corectitudinea și profesionalismul „colegilor” săi din aparatul tehnic al primarului.

Noul primar a mai declarat că primul lucru pe care va pune accent va fi aducerea unei filiale a Universității „Alexandru Ioan Cuza” la Botoșani, așa cum a promis în campanie, dar că se va ocupa în egală măsură și de celelalte teme abordate. „Avem multă treabă și mă voi apuca din prima zi cu toate forțele”, a mai spus noul primar, subliniind că din punct de vedere administrativ, printre primele măsuri pe care le va pune în aplicare va fi cea privind desființarea scuarurilor vechilor stații de tramvai pentru a decongestiona traficul din municipiu.

Fostul primar Cătălin Flutur nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere privind decizia luată de BEM.

Deja ai votat!
se încarcă...