Strada Grigore Antipa arată ca după bombardament

0

După ploile de sâmbăta trecută, strada Grigore Antipa s-a surpat din nou. Pe această stradă nemodernizată apar gropi aproape după fiecare ploaie, spre nemulţumirea botoşănenilor care au case în zonă. „Vecinii vor să strângem semnături şi să facem o adresă oficială la primărie pentru că nu se mai poate trăi în asemenea condiţii. Nu se poate circula nici pe Crinilor, pentru că sunt lucrări acolo. Unii vecini ocolesc până pe strada Gheorghe Hasnaş, adică prin curtea fostului CAP. Duminică, în ziua alegerilor, toţi înjurau”, a declarat un botoşănean.

Reprezentanţii Direcţiei Edilitare din cadrul Primăriei Botoşani susţin că problema în zonă este cauzată de reţeaua de canalizare, care cedează la precipitaţii abundente, iar apa de ploaie spală baza străzii. „Acolo apar probleme în repetate rânduri de la canalizare, ştiu colegii de la Nova Apaserv despre ce este vorba. Vom anunţa colegii de la Poliţia Locală să meargă să semnalizeze zona până va fi rezolvată problema”, a declarat un funcţionar din cadrul direcţiei.

După ploile de sâmbătă au fost probleme şi pe alte străzi nemodernizate, respectiv Muncel, Grăniceri, Barbu Lăzăreanu, Izvoarelor. „Săptămâna viitoare vom interveni pe străzile unde sunt probleme. Am înţeles că de joia viitoare iarăşi va ploua şi trebuie să trecem până atunci pe toate aceste străzi”, a declarat Nicolae Semenescu, directorul Direcţiei Edilitare.

+4 -0
se încarcă...