Asistentă condusă pe ultimul drum în sunet de sirene (video)

0

Sunetele sirenelor au sunat îndelung, marţi la amiază, şi au spart liniştea apăsătoare din curtea bisericii de la Spitalul Județean. Familia şi colegii asistentei decedate la doar 49 de ani au condus-o pe aceasta pe ultimul drum.

Lăcrămioara (Murăreanu) Baltag a murit din cauza unei boli grave, după o grea și îndelungată suferință. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum de zeci de angajai ai Spitalului Judeţean, care au dorit să fie alături de familia îndurerată şi de colega lor. „A fost un monument de bunătate şi răbdare. Avea tot timpul o vorbă bună pentru oricine. Este cumplit ce s-a întâmplat”, a spus o fostă colegă de-a asistentei care a lucrat pe secția de diabet a Spitalului Județean.

Două ambulanţe au fost prezente în curtea unităţii sanitare în care femeia a lucrat, iar în momentul în care trupul acesteia a fost scos din biserică, sirenele au pornit şi au sunat timp de un minut.

Aceasta a lucrat mai întâi la dispensarul medical din Havârna între anii 1990-1996, apoi a fost asistentă medicală la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani. De atunci a activat în cadrul secţiei de diabet a Spitalului Judeţean.

Dumnezeu să o ierte!

+7 -1
se încarcă...