Daruri pentru preşcolarii din mediul rural

0

Sute de preşcolari botoşăneni vor primi daruri din partea Asociaţiei OvidiuRo. Reprezentanţii asociaţiei au anunţat că, în această toamnă, în parteneriat cu UiPath Foundation, vor trimite mii de cărți ilustrate pentru copiii defavorizați din județele Botoşani, Galați şi Vaslui.

În total, 15.000 de preșcolari din mediul rural vor primi o carte pentru acasă și șansa de a descoperi frumusețea poveștilor. De asemenea, programul mai include formare online și materiale educaționale de calitate pentru 760 de profesori.

Dragi directori de grădinițe şi şcoli cu grădiniţe, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a aduce educația de calitate mai aproape de copiii aflați în situație de risc educațional. Dacă doriți ca în grădinița dumneavoastră copiii să primească o carte pentru acasă și profesorii să beneficieze de ateliere de lectură și materiale educaționale, vă rugăm să completați formularul de înscriere până pe 16 octombrie. https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfnVGg9Dqv…/viewform…

Mulțumim, UiPath Foundation, pentru susținere! Și pentru că aveți convingerea, ca și noi, că #fiecarecopilmeritaopoveste!”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei OvidiuRo.

+2 -0
se încarcă...