Colectă pentru hrana a 100 de copii nevoiaşi

Corul misionar „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” strânge produse alimentare pentru Asociația filantropică creștină „Sfinții Voievozi Mihail și Gavril” din Vatra Dornei, asociație care hrănește zilnic peste 100 de copii. În această campanie s-a implicat şi Frăţia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a trimis oameni de nădejde care s-au mobilizat pentru colectarea alimentelor! Datorită tuturor celor care s-au implicat, am reușit să strângem aproximativ o tonă de alimente pentru cei peste 100 de copilași pe care îi hrănește zilnic asociația <Sfinții Voievozi Mihail și Gavril> din Vatra Dornei. Dar, înfăptuirea binelui necesită sacrificii și presupune o luptă continuă, iar doamna preoteasă se descurcă din ce în ce mai greu cu procurarea alimentelor pentru cei peste 100 de copii.

Vă anunțăm că acțiunea de colectare a produselor alimentare neperisabile continuă și facem apel la toți cei care pot să ajute”, a transmis Ionuţ Bogdan Cărăuşu.

Produsele alimentare se colectează la Biserica „Sfântul Vasile cel Mare”, aflată în curtea Spitalului Județean „Mavromati”.

Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2009

Asociația „Sfinții Voievozi Mihail și Gavril” a fost înființată în anul 2009, pe lângă Mănăstirea Podu-Coșnei, de către preotul Mihai Negrea, cu scopul de a ajuta copiii și familiile nevoiașe. În anul 2014, părintele Mihai Negrea a amenajat și un așezământ social în Vatra-Dornei, pe strada Mihai Eminescu nr. 1.

După ce în ianuarie 2017, părintele Mihai a plecat la Domnul, copiii crescuți în cadrul mănăstirii de la Podu – Coșnei au fost mutați împreună cu preoteasa Iulia Negrea la centrul de zi din Vatra Dornei. Preoteasa Iulia Negrea continuă proiectul umanitar început împreună cu părintele Mihai Negrea, dar are nevoie de ajutorul tuturor celor care cred în puterea faptelor bune.

Deja ai votat!