Plimbare cu o mașină furată terminată în arestul poliției

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Darabani, care a furat o mașină și a plecat la o plimbare cu ea prin oraș, a fost reținut ieri de polițiști pentru 24 de ore. Potrivit anchetatorilor, scenele s-au petrecut în noaptea de 5 spre 6 octombrie a.c., când tânărul a observat autoturismul unei femei, care se afla parcat în afara locuinței.

Cum mașina avea cheile lăsate în contact, iar portierele erau neasigurate, tânărul a urcat la volan. Acesta a făcut o plimbare pe străzile orașului, după care a abandonat autoturismul. Proprietara mașinii a anunțat imediat poliția. În urma investigațiilor anchetatorii au ajuns la tânărul în vârstă de 22 de ani. Tânărul a fost acuzat de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

„Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Deja ai votat!