Pregătiri pentru noi alegeri în Primăria Botoşani

0

Cei aproximativ 200 de sindicalişti din Primăria Botoşani se pregătesc de alegeri. În această lună ei vor vota un nou preşedinte al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Locală a Municipiului Botoşani (SLSAPLM).

Începând cu 26 octombrie, Paul Narcis Vieru, actualul lider sindical, pleacă la Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate. În aceste condiţii, sindicaliştii vor desemna un nou preşedinte care să-i reprezinte în raport cu conducerea primăriei. În cursă s-au înscris actualul vicepreşedinte al sindicatului, Dumitru Cătălin Roşcănieanu – Iftime şi Andaluzia Marinela Gabur. Ambii sunt consilieri superiori în cadrul Direcţiei Edilitare din Primăria Botoşani.

Calendarul alegerilor a fost deja stabilit. Pe 13 octombrie, actualul lider de sindicat va afişa candidaţii la funcţia de conducere, iar în intervalul 14 – 22 octombrie va avea loc votarea şi tot pe 22 va fi validat noul preşedinte.

Sperăm ca alegerile să fie corecte şi să nu existe suspiciuni în privinţa votului”, a declarat un funcţionar din cadrul Primăriei Botoşani.

+3 -6
se încarcă...