Tincu nu mai face parte din conducerea PSD Botoșani

0

Suspendarea din fruntea organizației municipale a PSD a lui Mihai Tincu s-a transformat într-una definitivă după ce Cosmin Andrei a câștigat mandatul de primar la alegerile din 27 septembrie.

Astăzi, Comitetul politic județean al PSD l-a desemnat pe Cosmin Andrei în locul lui Tincu, până la organizarea alegerilor, după ce mandatul de doi ani pe care-l avea fostul consilier la conducerea organizației municipale s-a terminat pe 28 septembrie. Oricum acesta conducea organizația municipală de la începutul anului. Atunci, Mihai Tincu se suspendase din funcție până după alegerile locale, pentru „a-i da mai multă forță în campania electorală lui Cosmin Andrei”. 

Candidatul PSD a devenit primar după ce a adunat 10.960 de voturi, în timp ce fostul primar, Cătălin Flutur (PNL), a fost creditat cu 10.944 de voturi.

Mihai Tincu va rămâne în PSD, dar va avea doar statut de simplu membru. De altfel, el nici nu s-a mai regăsit la alegerile din 27 septembrie pe lista de consilieri locali propuși de social-democrați.

+9 -3
se încarcă...