VW căutat de norvegieni găsit la Botoșani

Un autoturism VW Jeta căutat de autoritățile din Norvegia a fost găsit și indisponibilizat de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Botoșani. Autoturismul, care figura ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, a fost descoperit vineri, pe 9 octombrie a.c., în urma unei acțiuni pentru combaterea traficului de auto furate pe raza municipiului Botoșani organizată în comun cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

„În cadrul acțiunii, în baza unor informații, a fost depistat în trafic un autoturism marca VW Jetta, condus de un cetățean român. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Norvegia”, a arătat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoșani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 40.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Deja ai votat!