Viață încheiată în ștreang

Un bărbat din satul Victoria, comuna Hlipiceni, a fost găsit spânzurat în propria gospodărie la sfârşitul săptămânii trecute.

Macabra descoperire a fost făcută chiar de soţia bărbatului în vârstă de 67 de ani.

Potrivit femeii, nimic din comportamentul soţului ei nu avea să anunţe gestul cumplit la care a recurs. Cei doi s-au trezit dimineaţă, au luat micul dejun împreună, după care au început să îşi vadă de treburi în gospodărie. La un moment dat, femeia a observat că bărbatul dispăruse aşa că a început să îl caute.

La un moment dat aceasta şi-a găsit partenerul de viaţă într-o anexă a gospodăriei. Bărbatul a fost găsit cu un ştreang improvizat în jurul gâtului şi fără suflare. Speriată, femeia l-a dat imediat jos, în speranţa că l-ar putea salva, după care a apelat imediat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). „Solicitarea a fost pentru un pacient de sex masculin, în vârstă de 67 ani, în stop cardio-respirator, cel mai probabil prin asfixie mecanică, fapt ce va fi, însă, stabilit de medicii legişti. Prezenta rigiditate cadaverică şi a fost constatat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor. La faţa locului ajungând un echipaj care a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Incidentul survine la câteva zile după ce un alt bărbat în vârstă şi-a pus capăt zilelor aruncându-se într-o fântână.

Deja ai votat!