Cine joacă mai mult poker online? Femeile sau bărbaţii?

Nu mai vorbim despre faptul că un cazino online este deschis tot timpul, jucătorii putând să acceseze jocul favorit la orice oră din zi sau noapte și mai ales, din orice locație unde au acces la internet.

Tehnologia a avansat atât de mult încât pasionații de poker pot să joace cu alți jucători de la alt capăt al lumii și să vadă dealerul live în timp ce împarte cărțile jucătorilor. Totul a dus la oportunitatea jucătorului de a avea o experiență de cazino cât mai reală și mai aproape de cea experimentată de alți jucători în cazinourile cele mai faimoase ale lumii. Oferta de jocuri este variată, iar jucătorii sunt atrași să joace prin tot felul de bonusuri și oferte speciale.

Cazinourile online fac tot posibilul să atragă noi jucători, dar nu uită de cei vechi încercând cât mai mult să îi fidelizeze. Site-ul este user friendly, interfața este ușor de utilizat, iar oferta de jocuri este actualizată în fiecare zi aducând jocuri noi de la cei mai mari producători de jocuri din lume. Când vine vorba de jocuri de poker online, fiecare cazino online este actualizat la zi.

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri din lume încă de pe vremea când nu exista tehnologie, iar oamenii jucau acest joc în baruri cu cărți de joc reale. Există o mulțime de filme despre jucători de poker faimoși și partide incendiare. De multe ori, ultima carte aruncată pe masă ține cinefilii cu inima la gură până în ultima secundă a filmului pentru a afla cine a câștigat partida.

Deși am fi tentați să credem că pokerul este un joc destinat bărbaților, lucrurile nu stau chiar astfel. Femeile au intrat în această lume fascinantă a strategiilor și a norocului uneori obținând rezultate pe care bărbații au fost geloși. Mai mult, femeile din lumea pokerului sunt o reclamă excelentă pentru joc. Totuși femeile se află în această arenă într-un număr mai mic decât bărbații.

Prezența unei femei într-un card-room reprezintă mai mult decât o prezență plăcută. Înseamnă că acel cazino este sigur și în același timp prietenos cu toată lumea indiferent de sex. În ceea ce privește situația clasamentului feminin Global Poker Index în țara noastră și în lume, femeile stau destul de bine. De exemplu, în țara noastră, cea mai bună jucătoare de poker ca la aparate se numește Luciana Manolea și a jucat regulat turnee online participând chiar și la arena live. Rezultatele ei au ajuns și în presa jocurilor de casino.

Pokerul este de departe jocul favorit al jucătorilor de top. Există o mulțime de variante de jocuri de poker online, iar România are 5 reprezentante ale sexului frumos în topul 100 GPI și anume: Luciana Manolea, Mihaela Ciceu, Carmen Zăinescu, Ana David, Elena Grigorescu.

Când vine vorba de poker ca la aparate, cazinourile online le oferă jucătorilor toată distracția și adrenalina de care au nevoie. Atât femeile, cât și bărbații au jocuri pe alese pe care le pot juca la orice oră din zi sau din noapte alături de alți jucători din întreaga lume. Deși bărbații conduc topul jucătorilor online, femeile nu lipsesc din această lume. Dacă bărbaților le place competiția, femeilor le place de asemenea. Dacă bărbaților le place să se relaxeze după o zi de muncă jucând poker online, femeile simt la fel.

Totul este similar, dar din prisma faptului că femeile trebuie să gătească, să spele vase, să aibă grijă de copii, puține soții mai au timp pentru ele, pentru momente prelungite de relaxare sau distracție.

Studiile arată că o mică parte dintre soții români își ajută soțiile la treburile casnice, așadar, acestea au mai puțin timp liber pe care să îl folosească pentru propriile pasiuni sau hobby-uri.  Așadar, la întrebarea „cine joacă mai mult poker online” răspunsul este bărbații, dar nici femeile nu se lasă mai prejos. Dacă ar avea mai mult timp la dispoziție, ar juca mai mult. Nu știm dacă i-ar egala, dar important este că și femeile au demonstrat că pot avea gândire strategică!

Deja ai votat!