Familie implicată într-un accident rutier, la câțiva kilometri de casă

O familie din satul Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs la numai câțiva kilometri de casă.

Accidentul a avut loc duminică, pe drumul național care leagă satul de orașul Bucecea.

Un bărbat de 69 de ani, care conducea autoturismul familiei, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit într-un podeț de beton de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului, conducătorul auto și pasagera din dreapta față, soția acestuia, au suferit leziuni. Aceştia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i totodată recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații cu Publicul al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Polițiștii au deschis și un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. La finalizarea anchetei se va stabili dacă bărbatul va răspunde penal sau nu.

Deja ai votat!