Șofer internat la Psihiatrie după un „spectacol” în fața polițiștilor

De la volanul mașinii, a ajuns direct în Secția de psihiatrie a Spitalului Județean.

Este isprava unui bărbat din comuna Drăgușeni, care s-a ales cu un dosar penal după ce un spectacol făcut în fața polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), scenele de la care i s-a tras totul au avut loc sâmbătă, pe 17 octombrie a.c. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, aflați în misiune, au observat un autoturism oprit în intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Independenței din orașul Săveni.  Autoturismul bloca, astfel, circulația pe un sens de mers. Polițiștii au mers la șoferul autoturismului cu pricina- un bărbat în vârstă de 44 ani, din comuna Drăgușeni. Doar că atunci când s-au apropiat de el, polițiștii au realizat că acesta mirosea puternic a alcool. La solicitarea forţelor de ordine,  bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice de sânge.

„De asemenea, bărbatul a manifestat un comportament agresiv atât verbal, cât și fizic, fapt pentru care s-a procedat la internarea sa la Spitalul de Psihiatrie. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a precizat Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații cu Publicul al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!