Adolescentul care a înjunghiat un coleg judecat pentru tentativă de omor

Adolescentul din Săveni, care la sfârșitul lunii septembrie a înjunghiat un coleg de liceu, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzația de tentativă de omor. Arestat preventiv după comiterea faptei, Eduard Petrișor C., în vârstă de 17 de ani, va răspunde în fața magistraților pentru agresiunea comisă.

„S-a reţinut că, în data de 30 septembrie 2020, în jurul orei 13.30, în timp ce se afla în apropierea Liceului Dr. M. Ciucă din oraşul Săveni, pe fondul unor relaţii conflictuale, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit tip briceag persoanei vătămate minore T.B.C., cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Botoșani, care va analiza legalitatea întocmirii rechizitoriului și a administrării probatoriului, după care va stabili data la care va începe procesul. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, tânărul va beneficia de prezumția de nevinovăție.

Deja ai votat!