spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTPrimăria "Mihai Eminescu" : ANUNŢ CU PRIVIRE LA TAXA DE SALUBRIZARE

Primăria „Mihai Eminescu” : ANUNŢ CU PRIVIRE LA TAXA DE SALUBRIZARE

Avand in vedere suma mare neincasata de la contribuabilii comunei pentru taxa de salubrizare, Primaria comunei Mihai Eminescu intentioneaza sa stabileasca un nou Regulament in care sa prevada un mod de recalculare a taxei precum si eventuale scutiri, in conformitate cu prevederile legale.

In acest sens este necesar, in primul rand, sa avem o evidenta corecta cu privire la numarul de persoane aflate la fiecare gospodarie, fapt pentru care, in zilele ce urmeaza, vom face publica evidenta pe care o detinem.

Urmare a publicarii evidentei cu gospodaria si numarul de persoane aferent, rugam toti cetatenii comunei sa ne anunte daca sesizeaza neconcordante in ceea ce priveste numarul de persoane care figureaza atat la locuinta proprie precum si la alte adrese despre care au cunostinta.

In acest fel, pe langa faptul ca modul de recalculare al taxei va fi unul corect, vom reusi sa introducem in evidentele de date si persoanele care s-au sustras de la plata taxei de salubrizare.

Intentia Primariei este de a crea egalitate intre cetatenii comunei, avand in vedere ca toti locuitorii beneficiaza de acest serviciu si doar o parte dintre acestia achita taxa.

De asemenea, va reamintm ca, in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 111/31.07.2020, doar pana la data de 15 Decembrie 2020 contribuabilii comunei Mihai Eminescu, atat persoane fizice cat si juridice, BENEFICIAZA DE SCUTIREA DE 100% din plata majorarilor de intarziere neplatite aferente obligatiilor fiscale restante datorate Bugetului local al comunei, adica isi pot achita toate datoriile restante fara a plati penalitati, fapt pentru care va invitam sa achitati obligatiile catre Bugetul Local.

Platile pot fi efectuate la caseria institutiei, in numerar sau cu card bancar prin  POS precum si prin intermediul platformei  ghiseul.ro.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10.4 °
9.4 °
86 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...