A vrut să depășească o coloană de mașini, dar și-a distrus autoturismul

A forțat depășirea unei coloane de mașini și a provocat un accident rutier în urma căruia a ajuns la spital.

Este pățania unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Bădiuți-Ștefănești, care riscă să fie cercetat penal. Accidentul a avut loc ieri, pe drumul național DN24C, în dreptul satului Bobulești.

Aflat la volanul unui autoturism, tânărul din Bădiuți a încercat să scape din coloana de mașini și a accelerat, dorind să depășească mai multe autovehicule printr-o singură manevră. Doar că în momentul în care a revenit pe banda sa de circulaţie, tânărul s-a izbit cu mașina într-un alt autoturism ce se deplasa în fața sa, condus de către un bărbat de 51 ani din orașul Ștefănești.

În urma coliziunii, tânărul de 24 de ani a fost rănit și a fost preluat de către un echipaj de ambulanță, care l-a transportat la spital. Ambii conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Totodată, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. La finalul anchetei urmează a se propune soluție procedurală.

Deja ai votat!