Botoșănean dat dispărut după ce a plecat la muncă și nu s-a mai întors

0

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din orașul Flămânzi, este căutat cu ajutorul polițiștilor, după ce a fost dat dispărut de membrii familiei. Dispariția a fost sesizată în cursul zilei de vineri, 23 octombrie a.c., iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au solicitat și sprijinul populației.

Potrivit polițiștilor, Ioan Manolache (foto) ar fi părăsit domiciliul în data de 22 octombrie a.c., pentru a se deplasa la serviciu în satul și comuna Copălău, însă nu a mai revenit la domiciliul până în prezent. Înalt de circa 1,70 metri, bărbatul are o greutate de aproximativ 70 kg, are părul grizonat, tuns scurt, și ochii albaștri. În momentul dispariției, el era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare maro, geaca de tip fâș de culoare albastru cu dungi albe, în picioare purta teniși gri, iar pe cap avea o șapcă de culoare gri.

„Cetățenii care pot oferi informații care să conducă la identificarea acestuia sunt rugati să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a arătat Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații Publice al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...