Tânăr ucis cu toporul la Frumuşica din cauza unei femei

Un conflict de o violenţă ieşită din comun a avut loc în apropiere de oraşul Flămânzi, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr de 28 de ani a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi după o altercaţie.

Tragedia s-a întâmplat în satul Boscoteni, comuna Frumuşica. Cei trei bărbaţi, cu vârste între 22 şi 35 de ani, din localitatea Deleni, județul Iași, au fost victimele unui conflict sângeros. Din primele verificări al poliţiei, aceştia au mers acasă la un tânăr de 29 de ani, din Boscoteni, care locuia cu iubita sa. Tinerii voiau să o convingă pe fată să renunțe la relația pe care o avea cu prietenul ei.

Între iubit și cei trei a izbucnit, însă, un scandal, acesta înjunghiindu-i pe toți. Doi dintre tineri erau înjunghiaţi în zona pieptului. Al treilea prezenta lovituri în zona capului, dar şi tăieturi la gât.

În urma unui apel la 112, la faţa locului au fost trimise trei ambulanţe, dintre care două cu medic. Cele trei victime au fost transportate la spital. „Doi pacienţi prezentau plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui, unul anterior, celălalt posterior. Pacientul de 20 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, lama cuţitului atingându-i plămânul”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Anchetă pentru omor preluată de un procuror

Al treilea tânăr, în starea cea mai gravă, a fost preluat de ambulanţa cu medic a SMURD în şoc hemoragic. Acesta prezenta mai multe plăgi craniene provocate cu un topor, dar şi o plagă la piept și una la nivelul gâtului. „Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Cazul a fost preluat de un procuror, fiind deschis un dosar penal pentru omor. “Autorul se află în prezent în custodia poliției, în cauză cercetările desfășurându-se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor”, a precizat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!