Şedinţă fără interpelări la CL Botoşani

Consilierii municipali botoşăneni, care şi-au câştigat mandatul în 2016, au avut astăzi, 26 octombrie, ultima şedinţă ordinară. Singurul care nu a participat a fost liberalul Gabriel Alecsandru, deoarece el a depus la finele săptămânii trecute jurământul în calitate de consilier judeţean.

Şedinţa a durat aproximativ 15 minute. În finalul mandatului, consilierii au votat o rectificare bugetară. Cea mai mare parte din rectificare este legată de secţiunea de dezvoltare, fiind redistribuite unele sume între obiectivele de investiţii. Totodată, a fost alocat un milion de lei în contul subvenţiei pentru transportul public local. Bugetul local a fost suplimentat pe partea de venituri şi cheltuieli cu 1.758.300 de lei reprezentând o prefinanţare în cadrul proiectului transfrontalier „Întoarcerea la rădăcinile noastre comune”.

Alte proiecte importante votate au vizat reabilitarea Corpului A al Colegiului „AT Laurian” şi construirea unei creşe municipale în cartierul ANL Cişmea.

Şedinţa a fost condusă de consilierul liberal Cătălina Lupaşcu, care a avut şi un mesaj pentru colegii din deliberativul local. „Stimați colegi vă urez succes în parcursul dumneavoastră următor, parcurs politic sau profesional și acestea fiind zise, ședința de astăzi s-a încheiat”, a spus Cătălina Lupaşcu.

Deja ai votat!