joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTSute de locuri de muncă puse la dispoziţia botoşănenilor de către angajatori...

Sute de locuri de muncă puse la dispoziţia botoşănenilor de către angajatori (lista slujbelor disponibile)

Oferta de locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani a scăzut cu trei slujbe în ultima săptămână, în prezent angajatorii listând 877 de locuri de muncă. Printre acestea 33 sunt posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști și ingineri, în special, dar și posturi pentru absolvenți de studii medii, 844 slujbe.

Locuri de muncă bine plătite la Primăria Botoşani

Cel mai atractiv loc de muncă este unul oferit de Primăria Botoşani. Este vorba de şef de Serviciu public pentru administrarea pieţelor, oborului şi cimitirelor. Se cer studii superioare în domeniul tehnic, vechime minimă de şapte ani în domeniul studiilor şi trei ani într-o funcţie de conducere. Salariul este pe măsură, 8.018 lei brut, adică un net de aproximativ 4.700 de lei. În cadrul aceluiaşi serviciu se mai angajează doi inspectori de specialitate cu un salariu brut de 5.577 de lei, adică 3.200 net.

Primăria Botoşani mai angajează un consilier administraţie publică. Şi în acest caz se cer studii superioare economice sau inginereşti şi specializări în domeniul achiziţiilor publice. Vechimea necesară pentru ocuparea postului este de şapte ani, iar salariul oferit se ridică la 7.478 lei brut, adică aproximativ 4.400 de lei net.

De asemenea, sunt oferte pentru economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii private. Inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de proiectanți, constructori, mecanici sau textiliști, proiectanți.

Ofertă diversă pentru botoşăneni cu studii medii

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. Se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Per total, indiferent de nivelul de pregătire, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 551. Urmează industria ușoară cu 90 de locuri de muncă. 236 dintre ofertele de locuri de muncă acoperă celelalte domenii de activitate.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...