Tânăr dat dispărut la scurt timp de la eliberarea din penitenciar

Caz mai puțin obișnuit înregistrat de polițiștii botoșăneni. Eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate, un tânăr din orașul Ștefănești a fost dat dispărut de rude, după ce acesta nu a mai ajuns la domiciliu.

Dispariția a fost anunțată chiar în cursul zilei de astăzi, 26 octombrie a.c., când polițiștii au fost sesizați că Sebastian Feraru (foto), în vârstă de 26 de ani, de loc din satul Bădiuți (Ștefănești) nu mai este de găsit. Potrivit rudelor, acesta s-a eliberat la data de 14 septembrie a.c. din Penitenciarul Mărgineni, județul Dâmbovița, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu.

Tânărul are o înălțime de 1,64 metri, aproximativ 60 kg, este brunet, are părul tuns scurt și ochii căprui. Nu prezintă semne particulare și de asemenea nu se cunoaște vestimentația persoanei la momentul dispariției.

În încercarea de a-l găsi, polițiștii au solicitat și sprijinul populației, pentru mediatizarea cazului existând și acordul rudelor. „Cetățenii ce pot oferi informații care să conducă la identificarea persoanei dispărute, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Simona Pușcașu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Deja ai votat!