Cosmin Andrei – “Am scris istorie la Botoşani” (video)

Astăzi, după ce a depus jurământul în calitate de primar al municipiului Botoşani, Cosmin Andrei a arătat că se regăseşte într-o zi de o importanţă deosebită pentru el, dar mai ales pentru cei care l-au onorat cu încredere şi i-au dat votul lor pentru a accede în această funcţie. Edilul le-a mulţumit tuturor şi fiecăruia în parte, începând cu colegii care au muncit alături de el în campanie şi au crezut în reuşita lui.

Alte mulţumiri au fost adresate liderului PSD, Doina Federovici, ministrului Marius Budăi, tuturor parlamentarilor PSD, consilierilor şi colegilor de partid. Cosmin Andrei i-a mulţumit şi soţiei sale, Ana Maria, pentru că i-a fost alături şi a crezut în această victorie.

Dragi colegi, am scris istorie la Botoşani. Singur nu aş fi reuşit. Cum nu voi reuşi să realizez proiectele pe care le-am promis botoşănenilor şi care, vă asigur, se vor transforma în fapte. Iar pentru asta am nevoie de Aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Botoşani şi de oamenii buni şi profesionişti cu ajutorul cărora îmi doresc să pornim motoarele la turaţie maximă, cât mai curând. Le mulţumesc funcţionarilor din primărie pentru răbdarea de care au dat dovadă în această lună care s-a scurs de la alegerile locale şi îi asigur că uşa mea va fi mereu deschisă, iar în mine vor găsi un colaborator, un partener de discuţii, un om aplecat spre rezolvarea punctuală a tuturor problemelor pe care le întâmpină. Doar ca echipă putem contribui la dezvoltarea municipiului Botoşani şi la bunăstarea oraşului pentru că aşteptările sunt mari. Botoşănenii s-au săturat de scuze şi explicaţii. Botoşănenii vor soluţii. Îi asigur că fiecare zi de campanie a însemnat pentru mine o lecţie şi fiecare discuţie cu oamenii din cartierele oraşului mi-a dat curajul de a merge mai departe şi de a lupta pentru ca ideile şi soluţiile mele să devină realizabile. Pentru acest oraş şi pentru toţi concetăţenii vreau să îi asigur că lucrurile vor merge mai departe şi investiţiile vor fi realizate”, a spus Cosmin Andrei.

Edilul şi-a cerut în acel moment scuze pentru emoţii, fiind încurajat de audienţă cu aplauze.

Îi asigur şi pe botoşănenii care locuiesc pe străzile pietruite sau de pământ, că mă voi apleca asupra nevoilor lor stringente, iar aşteptarea se apropie de final. În cei patru ani de mandat voi căuta să asfaltez cât mai multe străzi, aşa cum am declarat public, având în intenţie găsirea urgentă de surse de finanţare pentru ca ideile să fie puse în aplicare”, a msi afirmat Cosmin Andrei.

În încheiere, Cosmin Andrei i-a mulţumit primarului Cătălin Flutur „pentru ceea ce a făcut pentru acest oraş”, însă, din cauza emoţiilor, a spus „în cei trei ani de mandat“, în loc de trei mandate şi a încheiat cu formula “aşa  să ne ajute Dumnezeu”.

Deja ai votat!