Crimă în familie analizată de magistrați

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a unei femei care și-a ucis soțul, după ce l-a înjunghiat în piept cu un cuțit. Acuzată de violență în familie sub forma omorului, Mihaela G., în vârstă de 42 de ani, va răspunde în fața magistraților pentru fapta comisă. Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Botoșani, însă magistrații vor verifica în Camera preliminară legalitatea administrării probatoriului și a întocmirii rechizitoriului, după care vor stabili data la care va începe procesul propriu-zis.

„S-a reţinut că, în data de 4 octombrie 2020, în jurul orei 13.30, în timp ce se aflau la domiciliul din oraşul Flămânzi, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, inculpata a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona pieptului soţului său, G.C., care se afla întins pe un pat, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa”, au arătat procurorii.

Tragedia a fost precedată de o sumedenie de conflicte care au avut loc între cei doi parteneri de viață. Sătenii au povestit că femeia a fost în dese rânduri victima unor agresiuni din partea soțului și nu o dată poliţia a ajuns la casa lor. Potrivit apropiaţilor, femeia a mers de mai multe ori la muncă în Germania, însă relațiile dintre cei doi au continuat să fie presărate cu violențe.

În urma agresiunii, patru copii cu vârste cuprinse între un an și respectiv 9 ani au rămas fără părinți. De altfel, micuţii, aflaţi în stare de şoc, au fost duşi la o rudă, fiind anunţată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului. Asistenţii sociali urmau să îi consilieze pe copii şi să se decidă ce se va întâmpla cu ei, după ce tatăl a decedat, iar mama a fost reţinută.

Deja ai votat!