Dorohoian ridicat de polițiști după ce a incendiat un taxi

0

Un dorohoian care ar fi incendiat un taxi din orașul Siret (județul Suceava), în urmă cu mai bine de o lună, a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru distrugere prin incendiere. Considerat principalul suspect, Alin Mihai Vreme va trebui să respecte mai multe măsuri instituite de anchetatori.

Incendiul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 septembrie a.c., pe o stradă din municipiul Siret, când un autoturism aparținând unei firme de taxi a luat foc. Flăcările au fost stinse cu ajutorul pompierilor militari, iar ulterior s-a stabilit că focul ar fi fost provocat intenționat, cel mai probabil prin aruncarea unui material inflamabil.

Cazul a ajuns în atenția Poliției Siret, iar în urma investigațiilor anchetatorii au ajuns la dorohoianul care a devenit principalul suspect. Reținut în cursul zilei de luni, el a fost prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care au dispus plasarea lui sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, Alin Mihai Vreme va beneficia de prezumția de nevinovăție.

Deja ai votat!
se încarcă...