Copil lovit de mașină pe strada Dreptății

0

Un copil de 10 ani a fost rănit ieri, după ce a fost lovit de un autoturism condus de o tânără.

Accidentul a avut loc pe strada Dreptății din municipiul Botoșani, în apropierea intersecției cu strada Împărat Traian. Copilul, de loc din satul Roșiori, comuna Răchiți, nu era însoțit și s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Doar că micuțul nu a fost observat la timp de o tânără care se afla la volanul unui autoturism. Acroșat de mașină, copilul s-a ales cu mai multe leziuni.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Tânăra a fost testată alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă”, a arătat Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean.

Ajunși la locul accidentului, polițiștii din cadrul Biroului Rutieri au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

 

Deja ai votat!