Delgaz Grid a sistat alimentarea cu gaze naturale în unele zone ale municipiului Botoșani

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid a sistat astăzi, începând cu ora 7:30, alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii de pe străzile: Primăverii, Aleea Curcubeului, Aleea Pacea, Vârnav, Aleea Dimitrie Brîndză, Octav Onicescu, Pacea, Aleea Nucului, Prieteniei, Aleea Parcului, Aleea Scurtă și Aleea Elie Radu.  

Potrivit reprezentanţilor companiei, reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări„, se arată într-un comunicat de presă transmis de Corneliu Zaiţ, responsabil cu comunicarea externă în cadrul Delgaz Grid.

Deja ai votat!