Tânără cu trei copii căutată de poliție! Sunați la 112 dacă ați văzut-o

0

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru identificarea unei tinere de 27 ani din orașul Darabani, care și-a părăsit domiciliul luând cu ea și cei trei copii. Cel care a alertat poliția a fost chiar soțul femeii, care a solicitat ajutorul forțelor de ordine. Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), care a declanșat operațiunea de căutare, fiind solicitat și ajutorul din partea populației.

Potrivit reprezentanților IPJ, Nadia Bușliuc (foto) a plecat astăzi de la domiciliul său, în jurul orelor 11.00, împreună cu cei trei copii minori cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani, iar până în prezent nu a revenit.

Tânăra are aproximativ 1,60 m înălțime, circa 60 de kilograme, constituție atletică, este brunetă și are părul lung, ochii căprui, iar ca semn particular are piercing în nas.

În momentul în care a plecat de acasă, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare albă, pantaloni de culoare mov și pantofi sport de culoare albă.

„Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugati să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a spus Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații Publice al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!