spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdvertorialFolosește aurul vechi pentru achiziția noilor bijuterii

Folosește aurul vechi pentru achiziția noilor bijuterii

Aurul este recunoscut încă din antichitate ca un metal prețios și și-a păstrat această recunoaștere în timp, valoarea sa fiind în continuă creștere de-a lungul timpului.

Aurul are aceeași valoare oriunde în lume, iar aceasta se păstrează indiferent de condițiile economice și sociale prin care societățile trec. Este o monedă de schimb internațională, ce nu se devalorizează în timp.

Aurul este cel mai des folosit pentru crearea bijuteriilor, care sunt folosite în primul rând pentru înfrumusețarea corpului, dar pot fi și o modalitate de păstrare în timp a avuției personale, sau cel puțin a unei părți din aceasta.

În multe familii încă se mai lasă moștenire anumite bijuterii cu o valoare materială importantă, doar că în timp, ajung să nu mai fie foarte mult apreciate ca și aspect, nu sunt purtate, ci sunt păstrate doar pentru valoarea lor sentimentală și materială.

Există de asemenea și persoane care păstrează în colecția personală bijuterii care s-au rupt (brățări, pandantive) sau au rămas desperecheate (cercei), deseori acestea având o valoare materială semnificativă, care rămane doar stocată, deși ar putea fi valorificată.

In ziua de astăzi este foarte avantajos să utilizezi aurul vechi și pe care nu îl mai porți pentru a achiziționa bijuteriile pe care ți le dorești. Poate te-ai gândit să îți creezi o bijuterie nouă personalizată sau poate vrei să achiziționezi o bijuterie care ți-a plăcut dintr-un magazin online, dar poate nu dispui de bugetul necesar pentru această achiziție.

Gandește-te dacă ai cumva bijuterii vechi și caută să le valorifici. Mai întâi cercetează puțin piața și alege să-ți valorifici aurul vechi în acel loc care îți oferă cel mai bun preț. Deși mulți se laudă că oferă cel mai bun preț din piață, de fapt oferă un preț similar celor oferite de magazinele de tip amanet. Așadar, asigură-te că primești prețul corect pentru aurul tău și că nu îl dai pe nimic.

Suma primită pe aurul tău vechi poate reprezenta un avans foarte bun pentru o bijuterie nouă pe care vrei să o achiziționezi, iar restul sumei o plătești din bugetul tău.

O altă variantă de a valorifica aurul vechi este să-l folosești ca și materie primă pentru crearea unei noi bijuterii. Aurul vechi poate fi topit și creată o nouă bijuterie care să se încadreze în gramajul obținut, iar tu plătești doar manopera din bugetul tău personal. Dacă bijuteria ta conține și pietre prețioase, mai întâi sunt îndepărtate aceste pietre, pe care le poți păstra sau le poți folosi în crearea unei noi bijuterii, după care se calculează valoarea aurului tău.

Casa de Bijuterii Zehava este un loc foarte bun pentru ați valorifica aurul vechi. Valoarea aurului tău va fi calculată la prețul BNR din acea zi, cel mai bun preț care poate fi oferit și pe care nu îl primești oriunde.

La Zehava, această facilitate este oferită atât doamnelor care își doresc o bijuterie nouă, dar și domnilor care caută modelul perfect din gama variată de inele de logodnă.

Artistul bijutier Daniel Teashala, fondatorul Casei de bijuterii Zehava, te poate consilia în alegerea unei bijuterii unicat create de el, pentru care poți plăti partial cu aurul pe care îl aduci, sau te poate consilia în crearea unei noi bijuterii din aurul pe care îl ai.

Daniel te poate ajuta cu absolut orice îți dorești, poate schimba culoarea aurului, poate redimensiona și utiliza pietrele prețioase din vechile bijuterii, iar tu platești doar manopera. Bineînțeles că în funcție de complexitatea modelului de bijuterie dorit va fi stabilit și prețul.

Pentru a te convinge de măiestria artistului bijutier de la Zehava, te invităm să vizitezi showroom-ul aflat pe strada Constantin Esarcu numărul 1 din București, unde poți vedea o serie de inele de logodnă unicat create de el, verighete, brățări, pandantive și inele, modele moderne și exclusiviste.

De asemenea, poți programa o discuție cu Daniel, în care aurul tău va fi evaluat și vei primi cele mai bune recomandări pentru tine despre cum ar fi bine să îl valorifici.

Te invităm să-ți programezi o vizită în showroom-ul Zehava sunând la numărul de telefon 0754.037.737 sau poți trimite un email la adresa office@zehava.ro.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.9 ° C
8.9 °
6.6 °
89 %
1.6kmh
53 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...