Tânăr reținut de polițiști după mai multe isprăvi comise în trafic

Un tânăr din comuna Răchiți, care a crezut că poate să facă ce vrea pe șosele, a ajuns în arestul poliției.

S-a întâmplat astăzi, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 26 de ani din comuna Răchiți, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi șicanat în trafic un alt conducător auto, fiind observat de către un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare. Acesta a fost ulterior interceptat în trafic, constatându-se faptul că se afla sub influența bauturilor alcoolice, 0,78 mg/l în aerul expirat, precum și faptul ca nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca la expirarea ordonanței de reținere anchetatorii să decidă dacă se impune luarea altor măsuri preventive împotriva acestuia.

 

Deja ai votat!