Poftă de bere plătită de un elev cu o fractură de bazin

A dorit să bea o bere „cu băieţii”, dar a ajuns la Iaşi cu mai multe fracturi. Asta a păţit un adolescent de 15 ani, din Mileanca, care a fost transferat cu o ambulanţă la Iaşi, după ce a căzut de la etajul al doilea al internatului Liceului Elie Radu.

Incidentul a avut luna trecută, când tânărul a încercat să iasă din camera de la internat pentru a merge să bea o bere. Conform spuselor tânărului, nu era prima oară când recurgea la un astfel de gest, însă, până în seara cu pricina făcuse acest lucru doar de la etajul unu. În acest nou an şcolar, băiatul a fost cazat la etajul doi şi l-ar fi rugat pe pedagogul internatului să îl lase să iasă. Cum cererea i-a fost refuzată, băiatul a încercat să escaladeze geamul pe un burlan care trecea pe lângă fereastra lui. Din păcate, însă, acesta a alunecat şi a căzut în gol de la aproape şase metri.

Acesta a aterizat în picioare, suferind mai multe fracturi la o gambă, ceea ce l-a făcut să nu se poată mişca din cauza durerii. Speriat, băiatul şi-a sunat mama căreia i-a povestit păţania. În stare de şoc, femeia a sunat la responsabilul din internat, care l-a găsit pe tânăr schimonosit de durere, căzut sub fereastra camerei lui de cămin.

Elevul a fost trimis la Iaşi

Acesta a sunat imediat la 112, la faţa locului sosind un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care l-a preluat pe elevul însetat de bere şi l-a transportat la Secţia de Pediatrie. „Pacientul prezenta mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare. A fost preluat pe o targă trauma, iar la spital a fost diagnosticat şi cu fractură de bazin”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani.

Din acest motiv, medicii au decis trimiterea la Iaşi a tânărului diagnosticat cu multiple fracturi, pentru a putea fi supus unui tratament de specialitate şi ţinut sub supraveghere medicală.

Deja ai votat!