Autoritățile intensifică acțiunile anti-Covid

Desfășurare de forțe în acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile și interdicțiile impuse în starea de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ieri, peste 200 de polițiști, jandarmi și inspectori din celelalte instituții de control au organizat mai multe verificări în zonele în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale de alimentație publică, dar și în mijloacele de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor au fost verificate peste 100 de societăți comerciale, precum şi peste 100 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate, echipele de control au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.000 de lei. Dintre acestea, 42 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În acest context, autoritățile au reamintit că există un telverde 0800.800.165, la care pot fi sesizate toate neregulile privind aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Deja ai votat!