Cuțit înfipt în piept după o ceartă cu soțul (video)

O femeie din Botoşani a ajuns la spital, ieri dimineaţă, după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor într-un mod violent. În vârstă de 38 de ani, botoşăneanca a avut o ceartă cu soţul în urma căreia bărbatul a anunţat-o că doreşte să o părăsească. Disperată de ideea că cel cu care şi-a trăit o bună parte din viaţă o va abandona, femeia s-a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Aceasta a luat un cuţit de bucătărie şi a încercat să şi-l înfingă de mai multe ori în zona inimii. Din fericire, lama cuţitului nu a pătruns suficient de adânc, deşi femeia a încercat de mai multe ori să se înjunghie.

Cel care a apelat serviciul 112 a fost chiar soţul acesteia, care a cerut ajutor cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns o ambulanţă cu medic, care i-a acordat femeii primul ajutor. „Am preluat o pacientă care prezenta multiple plăgi înţepate de cuţit, autolitice, în regiunea toracelui anterior. A fost stabilizată hemodinamic şi transportată la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

După ce a fost stabilizată la Urgenţe, femeia a fost trimisă către Secţia de Psihiatrie pentru un consult de specialitate.

Deja ai votat!