spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTBogdan Cărăuşu - "Împreună putem aduce mai multă bucurie"

Bogdan Cărăuşu – „Împreună putem aduce mai multă bucurie”

Filiala Botoşani a Frăţiei Ortodoxe „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” şi Asociaţia „Scut Botoşănean” continuă să ajute familii nevoiaşe din judeţ.

Bogdan Cărăuşu, preşedintele celor două structuri, a anunţat că în aceste zile s-a lucrat la izolarea casei unei familii cu trei copii, din satul Balta Arsă – comuna Corni. „E o clădire mai mare şi am izolat ce era urgent, în zona unde apărea igrasie. Mai avem nevoie de 65 de metri pătraţi de polistiren, care trebuie achiziţionat şi nişte saci de adeziv pentru a putea finaliza lucrarea”, a explicat Bogdan Cărăuşu.

Printre persoanele ajutate se află şi o fetiţă care, împreună cu bunica ei, locuieşte într-o casă tip container, pe strada Furtunei din municipiul Botoşani. „Noi avem grijă de fetiţa care are 10 ani şi bunica ei care are probleme de sănătate. Practic, le ajutăm cu tot ce au nevoie, de la lemne pentru iarnă, curăţenie în curte şi până la tăiat copaci. Acum am făcut măsurători pentru a cumpăra o uşă nouă la container”, a explicat Bogdan Cărăuşu.

Un alt demers umanitar vizează cumpărarea de lemne pentru foc pentru familii nevoiaşe. „Avem şase ani de când cumpărăm lemne de foc pentru familii nevoiaşe, În general ajutăm cam şase – opt familii, în funcţie de câţi bani reuşim să strângem”, a mai afirmat Bogdan Cărăuşu.

Cei care doresc să sprijine aceste proiecte umanitare pot dona orice sumă în contul Asociaţiei „Scut Botoşănean” – RO78 BRDE 070S V402 1863 0700, deschis la BRD Botoșani.

Vă rugăm să specificați acțiunea pe care doriți să o sprijiniți: casa de la Balta Arsă, casa tip container sau lemne pentru iarnă. Împreună putem aduce mai multă bucurie!”, a mai transmis Bogdan Cărăuşu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...