Bogdan Cărăuşu – „Împreună putem aduce mai multă bucurie”

0

Filiala Botoşani a Frăţiei Ortodoxe „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” şi Asociaţia „Scut Botoşănean” continuă să ajute familii nevoiaşe din judeţ.

Bogdan Cărăuşu, preşedintele celor două structuri, a anunţat că în aceste zile s-a lucrat la izolarea casei unei familii cu trei copii, din satul Balta Arsă – comuna Corni. „E o clădire mai mare şi am izolat ce era urgent, în zona unde apărea igrasie. Mai avem nevoie de 65 de metri pătraţi de polistiren, care trebuie achiziţionat şi nişte saci de adeziv pentru a putea finaliza lucrarea”, a explicat Bogdan Cărăuşu.

Printre persoanele ajutate se află şi o fetiţă care, împreună cu bunica ei, locuieşte într-o casă tip container, pe strada Furtunei din municipiul Botoşani. „Noi avem grijă de fetiţa care are 10 ani şi bunica ei care are probleme de sănătate. Practic, le ajutăm cu tot ce au nevoie, de la lemne pentru iarnă, curăţenie în curte şi până la tăiat copaci. Acum am făcut măsurători pentru a cumpăra o uşă nouă la container”, a explicat Bogdan Cărăuşu.

Un alt demers umanitar vizează cumpărarea de lemne pentru foc pentru familii nevoiaşe. „Avem şase ani de când cumpărăm lemne de foc pentru familii nevoiaşe, În general ajutăm cam şase – opt familii, în funcţie de câţi bani reuşim să strângem”, a mai afirmat Bogdan Cărăuşu.

Cei care doresc să sprijine aceste proiecte umanitare pot dona orice sumă în contul Asociaţiei „Scut Botoşănean” – RO78 BRDE 070S V402 1863 0700, deschis la BRD Botoșani.

Vă rugăm să specificați acțiunea pe care doriți să o sprijiniți: casa de la Balta Arsă, casa tip container sau lemne pentru iarnă. Împreună putem aduce mai multă bucurie!”, a mai transmis Bogdan Cărăuşu.

Deja ai votat!
se încarcă...