Consilier al primarului de Dorohoi decedat după infecţia cu Covid

Unul dintre consilierii primarului Dorin Alexandrescu a decedat duminică, 1 noiembrie, în spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19. El a încetat din viață în jurul orei 12.00. A fost confirmat pozitiv, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Potrivit www.realitateadorohoiana.ro Constantin Onciu, în vârstă de 72 de ani, era angajat în cadrul Cabinetului primarului municipiului Dorohoi ca și consilier. Anterior el fusese angajat al primăriei, iar după pensionare, primarul Dorin Alexandrescu l-a angajat în cadrul cabinetul său. Înainte de 1989, Constantin Onciu a fost primar al comunei Hilişeu.

Constantin Onciu a fost confirmat cu infecție cu SARS-CoV-2 duminică, 18 octombrie, în urma unui test făcut la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce în zilele precedente s-a simțit rău, prezentând, potrivit colegilor de birou, simptome caracteristice infecției cu COVID-19.

Pe data de 19 octombrie, Constantin Onciu a fost internat în Secţia de Boli Infecțioase din Botoșani iar după două zile a fost transferat la Spitalul Județean ”Mavromati”, fiind intubat.

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul era diagnosticat cu hipertensiune arterială şi obezitate.

Deja ai votat!