Schimbări în echipa IŞJ

0
dav

Luna noiembrie a adus schimbări în echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean şi la conducerea unei şcoli din municipiul Botoşani.

Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, a anunţat că, la recomandarea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, preotul Liviu Botezatu, profesor la Liceul cu Program Sportiv, a fost numit  inspector de religie, în locul preotului Constantin Muha, răpus de noul coronavirus în urmă cu două săptămâni. Liviu Botezatu a mai fost inspector şcolar de religie în perioada septembrie 2015 – august 2020.

Totodată, profesorul Marius Rîznic, de la Seminarul Teologic Liceal “Sfântul Gheorghe”, va coordona activitatea profesorilor de istorie din judeţ. Titulara postului, profesorul Mihaela Filip, a fost numită directorul Şcolii 13. În ultimii ani, la conducerea Şcolii 13 s-a aflat profesorul Doina Vasilică, oficial care a decis să se pensioneze.

Doina Vasilică este unul dintre cei mai longevivi şi apreciaţi directori botoşăneni. În 2000, Doina Vasilică a fost numită director adjunct al Şcolii 13, iar din anul 2012 a fost director plin.

Deja ai votat!