Slujbele disponibile au scăzut cu un sfert în această săptămână (lista locurilor de muncă)

Prima săptămână a lunii noiembrie aduce o ofertă de locuri de muncă mai redusă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, angajatorii botoșăneni au listat doar 658 slujbe, cu un sfert mai puține decât săptămâna trecută.

În această săptămână sunt scoase posturi în administrația publică, Primăria Botoșani și la Primăria Sulița. De asemenea, sunt oferte pentru economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii private. Inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de proiectanți, constructori, mecanici sau textiliști, proiectanți.
Filarmonica angajează un clarinetist și un violonist pe postul de „șef partidă vioară”. Salariile brute oferite sunt de 3.000 de lei, respectiv 3.476 de lei.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. Se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!