Atac asupra unui polițist terminat în boxa acuzaților

Un dorohoian care a lovit un polițist aflat în misiune a fost trimis în boxa acuzaților de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. În vârstă de 30 de ani, S.B. a fost acuzat de ultraj și urmează să răspundă în fața magistraților pentru fapta comisă.

Agresiunea a avut loc la sfârșitul anului trecut, polițistul având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. „S-a reţinut că, în data de 7 decembrie 2019, în jurul orei 18, în timp ce se afla într-un bar din comuna Şendriceni, inculpatul a lovit cu capul în zona feţei pe agentul de poliţie A.A.B. din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomîrla, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale”, au arătat procurorii.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Judecătoriei Dorohoi, magistrații urmând să verifice legalitatea întocmirii rechizitoriului și a administrării probatoriului. După ce dosarul va trece de Camera Preliminară, instanța va stabili data la care va începe procesul.

 

Deja ai votat!