Bătaie generală între tineri, în plină stradă. Bătăușii ridicați de polițiști (VIDEO)

Bătaie cu pumni și picioare între șapte tineri, pe o stradă din municipiul Botoșani. Interesați să-și lovească adversarii, protagoniștii nici nu și-au dat seama când poliția a ajuns lângă ei. Duși la sediu pentru cercetări, tinerii sunt cercetați acum pentru încăierare.

Scenele incredibile s-au petrecut pe 25 octombrie a.c., pe bulevardul George Enescu din municipiu, când cei șapte tineri, cu vârste cuprinse între 24 și respectiv 34 de ani, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au avut o dispută de moment, după care au început să se bată în plină stradă. Prinși în încăierarea generală, tinerii nu se mai uitau în jur și se loveau reciproc cu pumnii și cu picioarele.

Întâmplarea a făcut ca prin zonă să treacă un echipaj de poliție din cadrul Secției Rurale nr.1 Botoșani, aflat în patrulare, care a intervenit imediat. „Echipajul de poliție a intervenit pentru aplanarea conflictului, somând persoanele implicate să înceteze acțiunile. În acel moment, un alt echipaj de ordine și siguranță publică, care patrula în zonă, a observat încăierarea și a intervenit pentru a acorda sprijin celorlalți polițiști. Toți tinerii implicați în agresiune au fost imobilizați si conduși la sediul poliției”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să fie propusă soluție procedurală. De altfel, una dintre probele care dintre probele care va conta destul de mult în anchetă va fi filmarea făcută de camera video din mașina de intervenție a poliției, care este mai mult decât edificatoare (vezi video).

Deja ai votat!