Bătrân salvat din propria locuinţă

Echipele de intervenţie au fost solicitate, ieri, să intervină într-un cartier din oraş, de către fiul unui bătrân de 90 de ani.

Acesta s-a alarmat în momentul în care a mers să îşi viziteze tatăl, însă bătrânul nu venea să deschidă la uşă. Vocea lui se auzea, însă, din interiorul apartamentului, cerând ajutor. Cum uşa era blocată pe dinăuntru, botoşăneanul a apelat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul forţelor de intervenţie.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, ambulanţa, dar şi poliţie, care au încercat să pătrundă în casă în timp cât mai scurt. Din fericire, în cele din urmă s-a reuşit deblocarea uşii, până la sosirea autoscării de la Pompieri, astfel că echipele de intervenţie au intrat în casă mai repede.

Bătrânul era căzut în holul apartamentului şi, din cauza vârstei şi a faptului că era extrem de slăbit, nu se mai putea ridica. Acesta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), după care a fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate.

Foto: Arhiva

Deja ai votat!