Copil lovit în plin de o maşină chiar în faţa Poliţiei

Un băiat de 14 ani a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a produs sâmbătă seară, pe Bulevardul Mihai Eminescu, chiar în faţa Poliţiei Botoşani.

Minorul a încercat să traverseze în fugă strada, prin loc nepermis, chiar în faţa sediului IPJ. Acesta a ieşit dintre maşinile parcate pe marginea drumului, încercând să traverseze dinspre parc spre Poliţie. În acel moment, însă, un autoturism Audi, condus de un tânăr de 26 de ani, se deplasa dinspre Liceul Sanitar spre Liceul de Artă. Copilul a fost lovit cu partea din dreapta faţă a maşinii, după care şi cu oglinda retrovizoare de pe aceeaşi parte. Minorul a fost trântit pe asfalt, şoferul apelând imediat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns o Ambulanţă, dar şi echipaje ale Poliţiei. Copilul a primit primul ajutor, după care a fost transportat la Urgenţe. „Minorul prezenta câteva plăgi escoriate la nivelul membrelor, precum şi o plagă frontală. Era stabil hemodinamic şi a fost transportat pentru investigaţii suplimentare”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!