Teribilist pe patru roți anchetat penal

A chefuit de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, după care s-a izbit cu mașina într-un copac. Este isprava unui tânăr în vârstă de 35 de ani, din comuna Hlipiceni, care în urma accidentului provocat va fi anchetat pentru comiterea a două infracțiuni.

Întâmplarea de la care i s-a tras totul s-a petrecut duminică, pe 8 noiembrie a.c., pe un drum din comuna Hlipiceni. Fără să dețină permis de conducere, tânărul de 35 de ani a urcat la volanul unui autoturism și a plecat cu el prin sat. Doar că pe traseu a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

Anunțați despre producerea accidentului, polițiștii Secției Rurale nr. 3 Hlipiceni au ajuns la fața locului, iar în urma cercetărilor au scos la iveală că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât cel de la volan mirosea a băuturi alcoolice, polițiștii l-au pus să sufle în etilotest, rezultatul indicând o îmbibație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acuzat de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, teribilistul s-a ales cu un dosar penal, iar la finalul anchetei riscă să ajungă în fața instanței de judecată.

 

Deja ai votat!