Medic pensionar lovit de o maşină pe Bulevard

Un accident rutier s-a petrecut, luni seară, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Un bărbat de 85 de ani, medic pensionar care a lucrat la Serviciul de Medicină Leglă, a fost acroșat de o mașină, după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Evenimentul s-a petrecut luni  seara, în dreptul Judecătoriei Botoşani. Potrivit polițiștilor ajunşi la fața locului, un tânăr de 35 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Bulevard, a surprins și accidentat un bărbat care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost transportată la spital de o ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale. „Pacientul era conştient. A suferit un traumatism cranio-facial şi un hematom fronto-occipital stâng. De asemenea, prezenta o plagă contuză regiunea frontală”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă. „Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Foto: Radar Botosani

Deja ai votat!