Bărbat mort pe o bancă lângă Spitalul Judeţean

Un bărbat de 43 de ani a murit pe o bancă, lângă Spitalul Judeţean „Mavromati”. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Asociaţiei Happy, cei care, cu o zi înainte, l-au găsit pe bărbat pe aceeaşi bancă, flămând şi îngheţat. În aceste zile friguroase, reprezentanţii Asociaţiei Happy le asigură celor care dorm sub cerul liber câte o supă fierbinte şi continuă să solicite condiţii normale de trai, în adăpostul temporar, deschis de municipalitate, la Şcoala 3.

Trebuie să recunoaştem faptul ca mulţi dintre ei au vicii , ok…dar pentru asta există servicii abilitate pentru a-i ajuta pe aceşti oameni, pentru a le fi alături şi a-i susține în procesul de vindecare. Într-un final nu acesta este scopul instituției? Nu pentru toate aceste lucruri/probleme a fost înființată? Au vicii şi vor avea în continuare, dar nu este un motiv de nepăsare și abandon. Ceea ce dorim noi este ca aceşti oameni să beneficieze cu adevărat de serviciile sociale, în condiţii umane şi demne”, au transmis reprezentanţii asociaţiei.

Potrivit acestora, sezonul rece este abia la început iar pandemia este un motiv în plus pentru a le oferi un minim de siguranţă şi protectie acestor oameni.

Adăpostul temporar de la Şcoala 3 trebuie să fie dotat corespunzător – duș cu apă caldă, izolator, servicii medicale pentru a nu crea un focar de infecție”, au concluzionat reprezentanţii Asociaţiei Happy.

Deja ai votat!