Percheziții la doi traficanți de țigări

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Botoșani au descins astăzi în municipiul Botoșani, unde au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la imobilele deținute de două persoane bănuite de contrabandă. În urma perchezițiilor, la locațiile vizate, au fost descoperite și indisponibilizate 1.426 pachete de țigarete de diferite tipuri, de proveniență Republica Moldova, Duty Free și Belarus, pentru care persoanele bănuite nu ar deține documente legale de proveniență și despre care ar fi cunoscut că provin din activități de contrabandă.

„Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată și ridicată în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat, estimat la 18.000 de lei, urmând a fi cuantificat de organele fiscale. Cele două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, ulterior, față de femeia de 59 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani.

Deja ai votat!