Se redeschide biroul de înmatriculări și permise auto de la Dorohoi

Biroul de înmatriculări și permise auto din municipiul Dorohoi își reia activitatea. Anunțul a fost făcut astăzi de Instituția Prefectului, care a precizat că activitatea se va derula doar în zilele de joi.

„Având în vedere scăderea ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 din municipiul Dorohoi, și din necesitatea asigurării creșterii calității serviciilor oferite cetățenilor, activitatea de lucru cu publicul la sediul secundar – Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani se reia începând de mâine, 12 noiembrie a.c., în intervalul 09.30-14.30. Facem precizarea că, momentan, doar în zilele de joi ale fiecărei săptămâni, în intervalul orar menționat, se va relua activitatea de preluare a documentelor de înmatriculare permanentă, transcriere, radiere din circulație etc. ”, se arată într-un comunicat de presă emis de Cancelaria Prefectului.

Biroul și-a suspendat activitatea pe 20 octombrie a.c., după ce municipiul Dorohoi a intrat în Scenariul Roșu, din cauza creșterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2.

 

Deja ai votat!