Bărbat rănit în urma unei explozii

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Dorohoi, a ajuns la spital după ce a fost rănit la faţă şi mâini de explozia unei butelii pe care o avea în bucătărie.

Incidentul a avut loc la mijlocul săptămânii, când bărbatul a vrut să îşi schimbe butelia la aragaz. Aceasta nu era prima dată când recurgea singur la acest procedeu. De această dată însă, se pare că bărbatul nu a închis foarte bine robinetul, astfel că restul de gaz s-a acumulat în încăpere. În momentul în care acesta a încercat să verifice cu un chibrit dacă sunt scăpări de gaz, aerul în jurul său s-a aprins instantaneu. Flacăra rezultată i-a cuprins acestuia faţa şi hainele, însă, din fericire nu a rezultat şi un incendiu în urma exploziei.

Bărbatul a fost ulterior preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii şi tratament de specialitate. „Pacientul a suferit arsuri la nivelul feţei, pieptului şi membrelor superioare. În total aproximativ 15% din suprafaţa corporală. Din fericire arsuri de gradele I şi II. A fost stabilizat şi transportat la Urgenţe”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit reprezentanţilor ISU, în această perioadă, accidentele de acest fel devin tot mai dese.

Deja ai votat!