Judecat după ce a ucis un bărbat pentru o țigară

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Știubieni, sub acuzațiile de omor şi tentativă de omor.

„S-a reţinut că, în noaptea de 23 spre 24 august a.c., în jurul orei 0, pe fondul unui conflict care avusese loc pe terasa unui bar din satul Negreni, comuna Ştiubieni, inculpatul a ieşit în întâmpinarea victimei, T.F., care se îndrepta către casă, şi a lovit-o cu o ţeavă din fier atât peste cap, cât şi peste restul corpului, cauzându-i leziuni care au dus la deces, în scurt timp. Ulterior, pe acelaşi drum sătesc, inculpatul a avut un conflict cu persoana vătămată A.S.A., pe care a lovit-o cu aceeaşi ţeavă peste cap, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale”, au arătat procurorii.

Agresiune pentru o ţigară

Agresiunile au avut loc după ce bărbatul ucis, Florin T., în vârstă de 48 de ani, i-a cerut tânărului o ţigară. Ofensat de modul în care i s-a adresat consăteanul, tânărul, Cristian Pîrvu, a sărit imediat la bătaie, dar spiritele au fost calmate în scurt timp. Hotărât să se răzbune, tânărul a luat o rangă din metal, după care și-a așteptat consăteanul în drum și l-a lovit de mai multe ori în cap cu putere.

În urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat la scurt timp. Cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar ancheta a scos la iveală și al doilea atac sângeros comis de tânăr la scurt timp asupra unui alt consătean, Alexandru Sergiu A. Reținut pentru cercetări, Cristian Pîrvu a fost arestat preventiv, el fiind și în prezent în spatele gratiilor.

Dosarul întocmit de procurori pe numele tânărului a fost trimis spre soluționare Tribunalului Botoșani. Data la care va începe procesul va stabilită după ce judecătorii vor verifica în camera preliminară legalitatea administrării probatoriului și a întocmirii rechizitoriului.

 

 

Deja ai votat!